ArdSim Interface Baron 58 Simulator Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

ArdSimX General

Use this forum mostly for "custom" programming discussions. For the purposes of making the forum more informative and easier to search, all built-in ArdSImX functions discussions are being moved to the "Sorted topics" subforum.

(For technical questions and suggestions, use Cockpit Builders Tech Zone chapter) 
Subject Posts Last Post
Sticky

ArdSimX general questions

by Romansky
30 08/12/2017 02:53AM
Last Post by Romansky

Rotary Switch + LCD 20x4

by cirabetty
3 08/19/2017 03:00PM
Last Post by VladSim

[Solved] Control flaps with two buttons

by cirabetty
3 08/19/2017 02:17PM
Last Post by VladSim

[Fixed] Using SimInput to modify dataref Attachments

by rockydr
3 08/18/2017 06:39PM
Last Post by rockydr

X27 steppers just simply stopped work sad smiley

by leofraga172
5 08/16/2017 09:16PM
Last Post by leofraga172

Custom datarefs?

by mikeb1028
11 08/16/2017 02:34PM
Last Post by slammer88

Magnetos Starter switch - Not Working

by cirabetty
3 08/09/2017 01:19PM
Last Post by cirabetty

Issue when using two ardiuno boards

by TomEcho
5 08/09/2017 04:23AM
Last Post by Romansky

DataRefs for the standard B737 in the cofigurator

by SnakeDog
9 08/09/2017 12:28AM
Last Post by veiobilly

LED Dimming

by maxmotoring
4 08/07/2017 05:32PM
Last Post by maxmotoring

[Solved] Problem with the decimals of dataref Attachments

by nandotronic
9 08/05/2017 05:46AM
Last Post by nandotronic

[Solved] LED for FF757 not working

by Mr.Imo20
3 08/03/2017 07:02AM
Last Post by Mr.Imo20

[Solved] My servo does nothing

by drnicolas
9 08/02/2017 09:17AM
Last Post by Romansky

Limitations on number of custom outputs

by Hyppe
1 07/28/2017 08:52AM
Last Post by Hyppe

configuator edit Attachments

by LeeGlen
6 07/22/2017 03:39PM
Last Post by Romansky

Crashes with custom Arduino code

by HeLord
16 07/17/2017 05:14AM
Last Post by HeLord

[Solved] Value on LCD not refreshing Attachments

by Kissman
5 07/16/2017 12:06PM
Last Post by Kissman

Encoder sensitivity control

by russgreen
10 07/13/2017 03:50PM
Last Post by TomEcho

Eclipse 550NG General "NAV" Button

by jvermast
3 07/11/2017 03:57PM
Last Post by gehmann

Awaiting connection..

by blackadder23
4 07/07/2017 04:36PM
Last Post by blackadder23

Inputs via CD4021BE?

by PeeWeeSweden
12 07/05/2017 11:59PM
Last Post by hornos27

[Solved] Not Talking Yet: X-Plane 11 and ArdSimX Attachments

by antiGrav
7 07/05/2017 08:48PM
Last Post by antiGrav

Test button for 7-Segment Display Attachments

by hornos27
14 06/19/2017 11:08AM
Last Post by hornos27

Nav command on autopilot

by LeeGlen
3 06/17/2017 07:52PM
Last Post by LeeGlen

1 cockpit multiple aircraft

by aviador_virtual
3 06/16/2017 03:57PM
Last Post by aviador_virtual

Can't find datarefs for NAV and GPS output LED

by magicnorm07
3 06/14/2017 04:39PM
Last Post by magicnorm07

[Solved] DeICE Gauge Baron

by Avidflyer
4 06/04/2017 04:51PM
Last Post by Avidflyer

[Solved] Help with Gear and Flap configurator

by oswaldocostaneto
7 06/04/2017 08:13AM
Last Post by Avidflyer

Stepper motors with ULN2003

by benjaminrc78
4 06/02/2017 10:49AM
Last Post by jfjoubert

Help Rotary selects value in Encoder + LCD

by Dragun
16 05/31/2017 04:05PM
Last Post by ncelgoh

Course setting limits

by pic_az
5 05/26/2017 11:43AM
Last Post by pic_az